Foto

BARTS | Actualitat |EL GREC ATERRA A BARTS AMB UNA PROPOSTA MÉS INTERNACIONAL QUE MAI

11/04/2019

Del 4 al 30 de juliol gaudeix d´artistes com Joe Jackson, Mon Laferte o Maceo Parker a BARTS

Del 4 al 30 de juliol gaudeix d'artistes com Joe Jackson, Mon Laferte o Maceo Parker a BARTS, dins de la programació del Festival del Grec

Aquest juliol BARTS es convertirà en un dels epicentres musicals del Festival Grec de Barcelona, amb una programació especialment internacional i estimulant protagonitzada per artistes de la talla de Karen Souza (11 de juliol), Macha y El Bloque Depresivo (17 de juliol), Mon Laferte (18 de juliol), Joe Jackson (24 de juliol), Maceo Parker (25 de juliol) i Kevin Johansen (30 de juliol).

A més, també dins el marc del Grec, BARTS acollirà l’estrena de 'Cartes a Julieta', musical protagonitzat per Ivan Labanda sota la direcció de Sergi Belbel.

PROGRAMACIÓ DEL GREC A BARTS:

Cartes a Julieta - dijous 4, divendres 5 i dissabte 6 de juliol, 21.00h.

L'antic monestir de Verona on, segons la tradició, va morir Julieta, la jove coprotagonista de Romeo i Julieta, encara rep cartes de gent del tot el món que escriu a la desafortunada amant. Fins i tot un professor de la localitat es va encarregar durant anys de respondre aquelles missives. Inspirat per aquesta història, el músic de rock Elvis Costello i el Brodsky Quartet van treure el 1993 un disc compost per vint temes, cadascun dels quals es basava en una d'aquelles històries d'amor, de traïcions i de desamors. El quartet de corda i el mateix Costello van interpretar el disc al Palau de la Música Catalana el 1995 i, ara, podrem escoltar a la sala BARTS una versió catalana d'aquestes cançons interpretades per Ivan Labanda, un dels noms més coneguts de l'escena musical a casa nostra. Dirigeix la posada en escena el dramaturg Sergi Belbel i els hi posa música un quartet de solistes de  l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Karen Souza - dijous 11 de juliol, 21.00h.

Amb la seva veu característica, tan greu com sensual, aquesta cantant argentina que va arribar al jazz procedent de la música house es va fer coneguda portant al seu terreny clàssics del pop i el rock de bandes i artistes que van de Daft Punk i Depeche Mode a Michael Jackson. Ara, torna a Barcelona amb un nou material musical, unes cançons inèdites que interpreta en viu amb la seva extraordinària formació.

Macha y El Bloque Depresivo - dimecres 17 de juliol, 21.00h.

Dolor i alegria són elements inseparables en l'ànima llatina. I ho són, també, en les cançons del Bloque Depresivo, tota una celebració d'amor a la identitat llatina capaç de fer que el públic ball i plori alhora. El projecte va néixer en 2007 quan Macha, el cantant de la banda xilena Chico Trujillo, dedicada a la nova cumbia, i Tocori Berrú, baixista, fundador de la banda La Chilombiana, van començar a interpretar, per pures ganes de fer-ho, valsos peruans i algun bolero.

Mon Laferte - dijous 18 de juliol, 21.00h.

La cantant, compositora i instrumentista xilena afincada a Mèxic es va donar a conéixer el 2016 amb Mon Laferte Vol. 1, però en només tres anys ha esdevingut ja una de les grans de la música que es fa a l'Amèrica Llatina, després de passejar-se per gèneres que van del blues rock i l'indie pop als sons alternatius i fins i tot al bolero. Àlbums com La trenza l'han acabat de consagrar, que han sonat arreu i li van valdre tota mena de premis. Porta des del 2018 presentant temes que formen part del seu nou disc, un álbum conceptual que parla sobre les diverses etapes d'una relació sentimental.

Joe Jackson  - dimecres 24 de juliol, 21.00h.

Es diu David Ian Jackson, però tothom el coneix, fa ja quaranta anys, amb el nom de Joe Jackson, una de les grans referències imprescindibles de la new wave amb Elvis Costello y David Byrne. Artista amb una versatilitat extraordinària, s'ha endinsat en ritmes que van del reggae, el jump-blues i la salsa, al rhythm'n'blues i els registres contemporanis. Ha editat una vintena d'àlbums, el darrer dels quals es titula Fool i l'està portant a recórrer escenaris de mig món amb el seu Four Decade Tour.

Maceo Parker - dijous 25 de juliol, 21.00h.

Ritmes tan diversos com el soul, el funk, el jazz i el rhythm and blues s'integren en el so d'un artista que, a més, ha estat una font destacadíssima d'inspiració per al hip-hop i és un dels més samplejats del món. Us parlem del saxofonista Maceo Parker, un artista fonamental que ha deixat una marca impossible d'esborrar en la història del soul, el funk i el jazz durant prop de cinquanta anys de carrera.

Kevin Johansen - dimarts 30 de juliol, 21.00h. 

La música que fa, del rock al pop alternatiu passant pels sons llatins, utilitza tota mena de gèneres i estils o gairebé. Potser és un reflex de la vida, especialment diversa, d'un artista que va néixer a Alaska, viu a l'Argentina i els anys 90 va actuar al CBGB, el mític local de Nova York el propietari del qual, Hilly Kristal, li va fer de mentor. Ara, acaba de treure un disc, el que fa nou dels que ha enregistrat en estudi, amb temes com Solo Le Dije.

Espectacles relacionats

Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM