Foto

BARTS | MIKI NUÑEZ

TOUR AMUZA

POSPOSAT: NOVA DATA, 13 DE MAIG DE 2021

A partir de 20€ (+ despeses de gestió)

Concierto incluido en la campaña #Conciertoseguro.  

¿Qué implica la compra de una entrada para un #Conciertoseguro?: 

Medidas de seguridad relacionadas con el Covid-19: llegada la fecha de realización del concierto se tomarán por parte del promotor y del recinto las medidas de seguridad impuestas en cada momento por las autoridades competentes para evitar poner en riesgo la salud y seguridad del público asistente. Todas las medidas que vayan a ser implementadas serán previamente comunicadas al comprador a través de los canales de comunicación habituales, así como en la web del propio artista. 

Flexibilización en la política de devoluciones por circunstancias directamente vinculadas al Covid-19: dependiendo de la situación ante la que nos encontremos, podremos diferencias los siguientes escenarios: 

a. Imposibilidad de un comprador de acudir al concierto por razones directamente relacionadas con el Covid-19: aquellos compradores que el día del concierto se vean afectados por circunstancias directamente vinculadas a la pandemia que le impidan acudir al espectáculo tendrán la posibilidad de solicitar la devolución del importe de su entrada poniéndose en contacto con info@barts.cat 

b. Aplazamiento del concierto: en caso de que la organización se viera en la situación de tener que aplazar el concierto a una fecha posterior o que tuviera que hacer cualquier otro cambio significativo en las condiciones inicialmente contempladas, el comprador tendrá la posibilidad de conservar la entrada para el nuevo concierto o podrá solicitar la devolución del importe de sus entradas en un plazo de 14 días desde que se comunique el cambio. Toda modificación sustancial que se produzca será trasladada al comprador a través de los canales de comunicación habituales, así como en la web del propio artista. 

c. Cancelación del concierto: en caso de que el organizador se vea obligado a cancelar el concierto, el cliente que haya comprado su entrada de manera online recibirá su dinero de manera automática por la misma vía por la que la adquirió.


 

A causa de l'evolució de la situació sanitària i les mesures adoptades pel Govern, l'organització del concert de Miki Núñez a BARTS ens informa que el concert programat per al dia 21 d'octubre de 2020 s'ajorna al 13 de maig de 2021 a les 21h.

LES ENTRADES PRÈVIAMENT ADQUIRIDES SERAN VÀLIDES PER A LA NOVA DATA. No és necessari que realitzi cap gestió addicional.

NOVA DATA: 13 de maig de 2021 en el mateix recinte i a la mateixa hora.

Tal com ens sol·licita l'organització del concert, si li és impossible assistir a la nova data, podrà sol·licitar la devolució en un termini de 14 dies, és a dir des del 08 d'octubre de 2020 al 22 d'octubre de 2020 a les 23:59h, a través de l'email info@barts.cat indicant les seves dades de compra i localitzador d'aquesta. Donarem tràmit a la seva petició al més aviat possible, dins dels terminis que marca la normativa vigent.

Miki Núñez està preparant la seva primera gira. Aquests concerts comptaran en el seu repertori amb totes les cançons del seu primer àlbum, Amuza, que veurà la llum aquesta tardor, a més d'algunes de les cançons que més gaudeix cantant juntament amb la seva banda de tota la vida. El so, influït per la puixant escena mestissa catalana, però també pel soul, el ska, el reggae o el pop llatí, convertiran aquest dia en una festa inoblidable. En aquest àlbum produït per Roger Rodés i gravat en els estudis Medusa, Miki ha composat 13 cançons amb el privilegi de compartir aquesta tasca amb grans músics i amics que han enriquit tant el resultat com l'experiència. No pot haver-hi millor començament per a un artista que Amuza.

 


*Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable. Imprescindible presentar l’autorització de menors (veure documents adjunts) degudament impresa i complimentada. 

** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.     

Estils: Música

Documents adjunts

Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM