Foto

BARTS | ANDRÉS SUÁREZ

GUITAR BCN 2020

POSPOSAT: NOVA DATA, 14 D´OCTUBRE

Per tal de garantir tots els protocols d´aforament i la màxima seguretat, ANDRÉS SUÁREZ oferirà 2 funcions a BARTS el 14 d´octubre: 

Primera funció > 19.30 h.

Segona funció > 22.30 h.

* Si us plau, escull el teu horari escrivint a ticketing@theproject.es abans del 23 de setembre, amb 3 opcions: 

- Primera funció

- Segona funció

- Indiferent


IMPORTANT: recorda indicar el teu nom complet i el número de referència de la compra.

* Si vas amb un grup però has comprat entrades per separat, també pots demanar la reubicació de les teves localitats per estar tots a la vora, indicant les dades corresponents (noms complets dels compradors i números de referència de les compres).

* Amb la informació rebuda satisfarem totes les peticions en funció dels aforaments disponibles.

MOLT IMPORTANT: A partir del 23 de setembre rebràs per e-mail les noves localitats pel nou horari. Les entrades adquirides fins al moment no seran vàlides per accedir al concert.  

* Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides. Si les van comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es

De tocar al metro de Madrid a omplir grans escenaris. L´aventura artística del cantautor gallec de 36 anys ha estat trepidant. Desde que va publicar el seu primer disc en 2002, s´ha anat consolidant com una de les veus més personals i sòlides de la música en castellà, amb deu treballs editats i una comunitat de seguidors sòlida i fidel. Admirador de Joan Manel Serrat i de Joaquin Sabina, les seves lletres s´emmirallen en la poesia i la literatura per poder transcendir i portar les seves inquietuds artístiques a nous territoris. El disc Des de una ventana (2017) va ser, sense dubte, el de la seva eclosió popular i el seu nou treball, que presenta en una extensa gira aquest 2020, la confirmació d´un cantautor que sap moure´s amb maestratge per l´èpica quotidiana, el rock de tall clàssic i les ballades fervoroses i romàntiques.

IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal autoritzat. Imprescindible presentar la Hoja de responsabilidad (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Andrés Suárez és un dels màxims exponents de la cançó d´autor en espanyol, àmpliament respectat per públic i crítica especialitzada.

Entre la publicació del seu primer treball en 2002 i l´actualitat, l´artista de Ferrol ha passat d´actuar al metro a abarrotar el Wizink Center de Madrid i ser número 1 en vendes. Al costat d´aquest creixement, Suárez ha sabut conservar la seva proximitat i autenticitat.


 


*Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable. Imprescindible presentar l’autorització de menors (veure documents adjunts) degudament impresa i complimentada.

** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions 

Estils: Música
Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM