Foto

BARTS | MIRIAM RODRIGUEZ

LA DIRECCIÓN DE TU SUERTE

POSPOSAT: NOVA DATA, 19 de novembre 2021

ESPECTACLE REALITZAT (2021)

PER ACCEDIR AL RECINTE ÉS NECESSARI EL QR CERTIFICAT COVID UE EMÈS PER LES AUTORITATS SANITÀRIES QUE ACREDITI:

-LA PAUTA COMPLETA DE VACUNACIÓ DES DE FA MÉS DE 14 DIES,

-PROVA DIAGNÒSTICA NEGATIVA (ÚLTIMES 48 HORES PEL TEST D'ANTÍGENS I 72 HORES PER PRC) EN CENTRES SANITARIS QUE EXPEDEIXIN EL CERTIFICAT COVID o

-CERTIFICAT DE RECUPERACIÓ EN ELS ÚLTIMS 6 MESOS. 


 

 A causa de l'evolució de la situació sanitària a Espanya i les mesures adoptades per el Govern, l'organització del concert de Miriam Rodríguez a Barcelona (BARTS), ens informa que el concert programat per al 30 d'abril de 2021 s'ajorna al 19 de novembre de 2021, a la mateixa hora en la qual estava previst actualment, les 20:30h.

 

La prioritat per a Miriam Rodríguez i el seu equip, es vetllar per la salut dels assistents als concerts i de les persones que participen en el desenvolupament d'aquests.

 

LES ENTRADES PRÈVIAMENT ADQUIRIDES SERAN VÀLIDES PER A LA NOVA DATA. NO ES NECESSARI QUE REALITZI CAP GESTIÓ ADDICIONAL.

 

NOVA DATA: 19 de novembre de 2021 en el mateix recinte i a la mateixa hora.

 

Tal com ens sol·licita l'organització del concert, si li serà impossible assistir en la nova data, podrà sol·licitar la devolució en un termini de 14 dies es dir, des del dia 18 de febrer de 2021 fins a les 23.59 del dia 04 de març de 2021, a través de l'email info@barts.cat indicant les seves dades de compra i la referència d'aquesta. Donarem tràmit a la seva petició al més aviat possible, dins dels terminis que marca la normativa vigent.

 

______________

Concert inclòs en la campanya #Conciertoseguro.

 

Què implica la compra d'una entrada per a un #*Conciertoseguro?:

 

Mesures de seguretat relacionades con el Covid-19: arribada la data de realització del concert es prendran per part del promotor i del recinte les mesures de seguretat imposades a cada moment por les autoritats competents per a evitar posar en risc la salut i seguretat del públic assistent. Totes les mesures que vagin a ser implementades seran prèviament comunicades al comprador a través dels canals de comunicació habituals, així com en la web del propi artista.

 

Flexibilització en la política de devolucions por circumstàncies directament vinculades al Covid-19: depenent de la situació davant la qual ens trobem, podrem diferenciar els següents escenaris:

 

a. Impossibilitat d'un comprador d'asistir al concert por raons directament relacionades amb la Covid-19: aquells compradors que el dia del concert es vegin afectats por circumstàncies directament vinculades a la pandèmia que li impedeixin asistir a l'espectacle tindran la possibilitat de sol·licitar la devolució de l'import de la seva entrada posant-se contacte amb info@barts.cat

 

b. Ajornament del concert: en cas que l'organització es veiés en la situació d'haver d'ajornar el concert a una data posterior o que hagués de fer qualsevol altre canvi significatiu a les condicions inicialment contemplades, el comprador tindrà la possibilitat de conservar l'entrada per al nou concert o podrà sol·licitar la devolució de l'import de les seves entrades en un termini de 14 dies des de que es comuniqui el canvi. Tota modificació substancial que es produeixi serà traslladada al comprador a través dels canals de comunicació habituals, així com a la web del propi artista.

c. Cancel·lació del concert: en cas que l'organitzador es vegi obligat a cancel·lar el concert, el client que hagi comprat la seva entrada de manera online rebrà els seus diners de manera automàtica per la mateixa via per la qual la va adquirir.

 

Miriam Rodriguez torna als escenaris. Després d'un any de treballar intensament a Londres, Mèxic i Espanya, ens presenta el seu nou tour "La dirección de tu suerte".

 *Les entradas VIP inclouen un Meet&Greet amb l'artista.


 

*Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable. Imprescindible presentar l’autorització de menors (veure documents adjunts) degudament impresa i complimentada.
 
** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.    

Estils: Música

Documents adjunts

Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM