Foto

BARTS | THE MUSICAL BOX

Performing Genesis ´The Lamb Lies Down On Broadway´

POSPOSAT: NOVES DATES 29 i 30 de gener de 2022

A partir de 28€ (+ despeses de gestió)

Afegir a l’agenda
Dissabte 29/01 20:30h Sala BARTS
Diumenge 30/01 20:30h Sala BARTS

ATENCIÓ: POSPOSATS ELS CONCERTS DE THE MUSICAL BOX 

LA SESSIÓ DE L’11/03/2021 QUEDA AJORNADA AL 29/01/2022 A LES 20:30h

Donada l'obligada reestructuració de la gira a causa de les mesures de prevenció contra la COVID-19, el concert de THE MUSICAL BOX previst pel pròxim 11 de març de 2021 a BARTS queda ajornat al 29 de gener de 2022 a les 20:30h al mateix espai.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data (el 29 de gener de 2022) sense necessitat de fer cap gestió. Demanem, si és possible, que mantingui les seves localitats, garantint així l'emplaçament del nou espectacle.

** Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides fins el pròxim 8 de març de 2021. Si les va comprar al canal de BARTS, pot contactar-nos a info@barts.cat indicant nom i referència de la compra.

LA SESSIÓ DEL 12/03/2021 QUEDA AJORNADA AL 30/01/2022 A LES 20:30h

Donada l'obligada reestructuració de la gira a causa de les mesures de prevenció contra la COVID-19, el concert de THE MUSICAL BOX previst pel pròxim 12 de març de 2021 a BARTS queda ajornat al 30 de gener de 2022 a les 20:30h al mateix espai.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data (el 30 de gener de 2022) sense necessitat de fer cap gestió. Demanem, si és possible, que mantingui les seves localitats, garantint així l'emplaçament del nou espectacle.

** Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides fins el pròxim 8 de març de 2021. Si les va comprar al canal de BARTS, pot contactar-nos a info@barts.catindicant nom i referència de la compra.
 
Recrear la gira de ‘The Lamb Lies Down On Broadway’ ha estat, sense cap mena de dubte, el major repte que se li ha presentat a The Musical Box. Quan al 2000 van rebre per primer cop la llicència de Genesis i Peter Gabriel per recrear aquest tour, el que cap grup havia aconseguit abans, es van prometre fer-ho amb una fidelitat mil·limètrica.
 
Després d’un treball documental sense precedents, gràcies en gran part al suport de Genesis, que els va entregar 1.200 diapositives originals, The Musical Box va aconseguir recrear amb meticulosa precisió les màscares, disfresses, maquillatge, llums, efectes especials i coreografies d’aquella gira. Fins i tot els mateixos instruments i equips, incloent la guitarra de Michael Rutherford.
 
El resultat va ser tal que el mateix Phil Collins va exclamar “és una sensació esgarrifadora perquè ens han capturat tal com érem en aquell moment". "Nosaltres (Genesis) probablement només vam oferir uns pocs espectacles durant els quals tot va funcionar com havia de ser. Avui veureu l’espectacle com hauria d’haver estat en aquell moment”, va dir en referència al concert que estaven a punt d’oferir The Musical Box a Canadà.
 
Ara, tens la oportunitat única de reviure per últim cop aquest increïble directe el 7 i 8 de novembre, en dos concerts únics a BARTS. Una fita històrica pels amants de Genesis!

*Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable. Imprescindible presentar l’autorització de menors (veure documents adjunts) degudament impresa i complimentada.

** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.   

Dissabte 29/01 20:30h Sala BARTS
Diumenge 30/01 20:30h Sala BARTS
Estils: Música

Documents adjunts

Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM