Foto

BARTS | THE MUSICAL BOX

Performing Genesis ´The Lamb Lies Down On Broadway´

POSPOSAT: NOVES DATES 11 i 12 de març

A partir de 28€ (+ despeses de gestió)

Afegir a l’agenda
Dijous 11/03 21:00h Sala BARTS
Divendres 12/03 21:00h Sala BARTS

 • AVÍS PELS COMPRADORS DEL CONCERT DEL 7/11/2020, POSPOSAT AL 12/03/2021 

Donada l'obligada reestructuració de la gira a causa de les mesures de prevenció contra la COVID19, el concert de THE MUSICAL BOX previst pel 7 de novembre a BARTS queda ajornat al 12 de març del 2021, al mateix espai i la mateixa hora.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data (el 12 de març) sense necessitat de fer cap gestió. Demanem, si és possible, que mantingui les seves localitats, garantint així l'emplaçament del nou espectacle.

** Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides en un màxim de 14 dies. Si les va comprar al canal de BARTS, pot contactar-nos a info@barts.cat indicant nom i localitzador o referència de la compra.
 
 • AVÍS PELS COMPRADORS DEL CONCERT DEL 8/11/2020, POSPOSAT AL 11/03/2021 A LES 21h

Donada l'obligada reestructuració de la gira a causa de les mesures de prevenció contra la COVID19, el concert de THE MUSICAL BOX previst pel 8 de novembre a BARTS queda ajornat a l'11 de març del 2021 a les 21h al mateix espai.

*Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data (l'11 de març) sense necessitat de fer cap gestió. Demanem, si és possible, que mantingui les seves localitats, garantint així l'emplaçament del nou espectacle.

** Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides en un màxim de 14 dies. Si les va comprar al canal de BARTS, pot contactar-nos a info@barts.cat indicant nom i localitzador o referència de la compra.
 
Recrear la gira de ‘The Lamb Lies Down On Broadway’ ha estat, sense cap mena de dubte, el major repte que se li ha presentat a The Musical Box. Quan al 2000 van rebre per primer cop la llicència de Genesis i Peter Gabriel per recrear aquest tour, el que cap grup havia aconseguit abans, es van prometre fer-ho amb una fidelitat mil·limètrica.
 
Després d’un treball documental sense precedents, gràcies en gran part al suport de Genesis, que els va entregar 1.200 diapositives originals, The Musical Box va aconseguir recrear amb meticulosa precisió les màscares, disfresses, maquillatge, llums, efectes especials i coreografies d’aquella gira. Fins i tot els mateixos instruments i equips, incloent la guitarra de Michael Rutherford.
 
El resultat va ser tal que el mateix Phil Collins va exclamar “és una sensació esgarrifadora perquè ens han capturat tal com érem en aquell moment". "Nosaltres (Genesis) probablement només vam oferir uns pocs espectacles durant els quals tot va funcionar com havia de ser. Avui veureu l’espectacle com hauria d’haver estat en aquell moment”, va dir en referència al concert que estaven a punt d’oferir The Musical Box a Canadà.
 
Ara, tens la oportunitat única de reviure per últim cop aquest increïble directe el 7 i 8 de novembre, en dos concerts únics a BARTS. Una fita històrica pels amants de Genesis!

*Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable. Imprescindible presentar l’autorització de menors (veure documents adjunts) degudament impresa i complimentada.

** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.   

Dijous 11/03 21:00h Sala BARTS
Divendres 12/03 21:00h Sala BARTS
Estils: Música

Documents adjunts

Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM