Foto

BARTS | EL DROGAS

CANCEL·LAT

A partir de 27€ (+ despeses de gestió)

Afegir a l’agenda
Dissabte 23/01 20:00h Sala BARTS

Se cancelan los conciertos de El Drogas, en Barcelona y Valencia por las restricciones provocadas por el coronavirus en Cataluña y la Comunitat Valenciana 

Los conciertos que El Drogas iba a dar en Barcelona (23 de enero, Barts) y Valencia (11 de febrero, La Rambleta) han tenido que ser cancelados debido al coronavirus y a las vigentes restricciones de aforo y movilidad a las que obliga la pandemia en Cataluña y en la Comunitat Valenciana, respectivamente. 

- La  devolución  se  realizará  automáticamente  en  los  primeros  5  días  laborables  posteriores  a esta   comunicación.   

- Recibirán  el  dinero  en  la cuenta  asociada  a  la  tarjeta  con  la  que  se  hizo  la  compra  o  en  la  cuenta  de   Paypal  (es  decir,  en  el  mismo  medio  de pago   usado  para  la  compra)  en  un  plazo  de  1  a  3  días   laborables  tras  la  realización  de  la  devolución.  En  la  cuenta  se  verá  un  movimiento  de  devolución por  cada  entrada  comprada.   

-

Para  cualquier  consulta  deben  contactar  con  tickets@houstonpartymusic.com


Lamentamos las molestias que estas cancelaciones puedan provocar en sus seguidores. 

El pamplonés El Drogas (de nom real Enrique Vila-real Armendáriz) és conegut per haver estat el cap més visible durant trenta anys, exercint de cantant i baixista, de la banda de rock Barricada, rol que li ha convertit en un de les icones del gènere al nostre país. Els seus inicis musicals daten de principis dels anys 80, quan va formar part dels grups Punk Sapos Band i Kafarnaún. Poc després va fundar Barricada, que van oferir el seu primer concert en 1982, un any abans de llançar el seu LP de debut, “Noches de Rock&Roll”. Des d'aquest moment, la discografia de Barricada inclou 23 títols més fins a 2010 (superant el milió d'exemplars venuts, amb quatre discos d'or i dos de platí).

 

A principis dels anys 90 El Drogas va començar a compaginar la seva activitat en Barricada (banda on va deixar de militar definitivament al desembre de 2011) amb altres projectes. El primer a aparèixer, la banda de rock Txarrena. Una aventura que va donar quatre àlbums entre 1992 i 2012, fins que al juliol d'aquest últim any Txarrena va canviar oficialment el seu nom pel de El Drogas, denominació amb la qual des de llavors ha publicat cinc treballs. Entre els treballs més destacats d'aquesta última etapa, el triple “Demasiado tonto en la corteza” (2013) -dividit en tres parts ben diferenciades: “Alzheimer”, “Matxinada” i “Glam”-, el doble en directe “Un día nada más” (2016) i el seu últim lliurament fins avui, el principi d'aquest text citat “Solo quiero brujas en esta noche sin compañía” (2019) -el títol és una referència a un vers del poeta Leopolodo María Panero-, àlbum quíntuple que conté ni més ni menys que quaranta-dos temes.

 

De manera paral·lela a la seva trajectòria musical, El Drogas també ha escrit poemes sota el pseudònim d'Eva Zanroi. Així mateix, va signar l'epíleg del llibre “Ajustes de cuentos” (2008) del navarrès Patxi Irurzun. A més, el disc de Barricada “La tierra sorda” (2009) incloïa un llibre de 184 pàgines sobre la Guerra Civil espanyola escrit per Villareal. L'obra recull el treball de diversos anys de recerca del músic navarrès, durant els quals assegura haver llegit 78 llibres i entrevistat a més d'un centenar de supervivents de la contesa bèl·lica. De manera similar, la reedició en 2012 del primer disc de Txarrena incloïa el llibre “El ojo de la aguja”, amb catorze escrits seus publicats anteriorment en el periòdic 'Gara'. Finalment, s'ha estrenat aquest setembre “El Drogues”, documental biogràfic sobre Enrique Vilareal que explora la seva carrera i ha estat dirigit per Natxo Leuza.

 


*Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable. Imprescindible presentar l’autorització de menors (veure documents adjunts) degudament impresa i complimentada. 

**Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.

Dissabte 23/01 20:00h Sala BARTS
Estils: Música, Teatre

Documents adjunts

Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM