Foto

BARTS | JAVI SANCHO

29 de gener i 26 de febrer de 2022

Afegir a l’agenda
Dissabte 29/01 21:00h Sala BARTS
Dissabte 26/02 21:00h Sala BARTS

***A causa d’un positiu de Covid – 19 d'última hora en l’equip artístic de l’espectacle de Javi Sancho, ens veiem en l'obligació de posposar la funció del dia 15 de gener.

>La nova data és el 29 de gener, a les 21:00h.

* Les entrades ja adquirides son vàlides pel dia 29 de gener sense necessitat de fer cap gestió. Demanem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament al nou espectacle. En aquesta funció, la sala disposa d'una distribució diferent, però tindrà la mateixa fila i butaca.


** Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides abans del 20 de gener de 2022. Si les va comprar al canal BARTS, pot contactar amb nosaltres a info@barts.cat indicant nom complet i número de referència de la compra.***

 
 
ATENCIÓ: consulti la normativa COVID vigent per tal d'accedir a l'espectacle amb totes les garanties. No s’acceptaran reclamacions ni devolucions en el cas de no complir la normativa.
 
Bones! Sóc el Javi, de veritat, això ho escric de mi per tu. El que estàs llegint és la sinopsi del meu nou xou, normalment això s'escriu per explicar una mica de què va l'espectacle, però jo a més aprofito per a saludar-te i donar-te la benvinguda.
 
T'explico una mica: considero esportista d'elit a qui porta anys pensant a apuntar-se a un gimnàs fins a qui guanya la Vuelta de España. Una vegada tenim clar que ets un dels “esportistes d'elit” triats per a formar part del meu xou, seré totalment sincer; en aquest espectacle parlo de la meva relació amor/odi amb l'esport i de la febre esportiva que ens envolta, els dos sabem que la gent s'està tornant boja, pot ser que siguis un d'ells, però tu moles, els altres no tant.
 
T'explicaré en confiança experiències amb les quals estic segur que et sentiràs identificat, entenc que no ho arribis a reconèixer mai per mantenir la teva dignitat, fes-ho tu, que encara pots. A més, et colaré moltes coses més: traumes provocats per les meves relacions sentimentals al llarg de la vida, 'lios' familiars', actualitat sobre programes de televisió…
 
Si véns a veure'm per haver llegit això, en acabar el xou em dius “Vinc pel que tu i jo sabem.” Et prometo que el que passi al xou, es queda al xou, per part meva, pots explicar tot el que vulguis en sortir. Segurament has llegit sinopsis molt més fanfarrones, però el tema és que ho donat tot muntant el xou i a això ja he arribat molt cansat. T'espero al teatre!
 


*Els menors de 16 anys han d'anar acompanyats per un tutor legal o un adult que se’n faci responsable. Imprescindible presentar l’autorització de menors (veure documents adjunts) degudament impresa i complimentada.
** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.      

Dissabte 29/01 21:00h Sala BARTS
Dissabte 26/02 21:00h Sala BARTS
Estils: Humor, Monòlegs

Documents adjunts

Venda d’entrades

Programació

Patrocinadors

 • Estrella Damm
 • el periodico
 • Arcoiris
 • BTM
 • Nivell Publicitari

Segueix-nos a

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram

Sobre BARTS

BARTS, Barcelona Arts on Stage, és l’espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat: Un espai per somiar.

Empresa associada a:

 • ADETCA
 • ASACC

Amb el suport de:

 • Generalitat de Catalunya
 • Ajuntament de Barcelona
 • INAEM